Wij kunnen in onze groepsaccommodatie groepen tot 24 personen ontvangen.

Samen met uw familie, vriendenclub, collega’s of cursusgenoten heeft u de beschikking over een royale sfeervolle huiskamer ( 100m2 ). Er staan twee mooie zithoeken met een gezellige sfeerhaard en er is een ruim eet- gedeelte.

Voor jong en oud zijn er diverse spelen aanwezig, onder andere :

Binnen: dartspel, sjoelbak, voetbalspel, diverse bordspelen en puzzels. 

Buiten: trampoline, tafeltennis, voetbal/speelveld, skelters, ligfietsen en kinderhuisje met glijbaan en schommels. 

De keuken is compleet ingericht om lekker te kokkerellen. Naast een 6 pits fornuis met dubbele oven beschikt u over een magnetron, senseo, waterkoker, grote 2 deurs koeling, vriezer en  een snelle vaatwasser.

Ook is er een bargedeelte met de mogelijkheid voor koffie zetten of een drankje in te schenken.

Onze activiteiten bestaan in de basis uit het verhuren van de accommodatie op basis van zelfverzorging. Daarnaast is het mogelijk om catering te laten verzorgen, zie hiervoor de pagina  “lekker eten”.

Groepsaccommodatie Oldendieverhof beschikt over zeer comfortabele slaapkamers.

Deze bevinden zich deels op de begane grond en deels op de sfeervolle verdieping. Begane grond: 2 gezellige, ruime kamers voor 2-4 personen beiden met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: 4 gezellige, ruime kamers voor 2-4 personen en hebben allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Twee van de vier kamers op de verdieping hebben twee gewone bedden en een stapelbed, de andere twee vier gewone bedden.