Groepsaccommodatie en B&B
Oldendieverhof
Groepsaccommodatie en B&B
Oldendieverhof
Groepsaccommodatie en B&B
Oldendieverhof
Groepsaccommodatie en B&B
Oldendieverhof
previous arrow
next arrow
Slider

Wij kunnen in onze groepsaccommodatie groepen tot 24 personen ontvangen.

Samen met uw famillie, vriendenclub, collega’s of cursusgenoten heeft u de beschikking over een royale sfeervolle huiskamer ( 100m2 ) Er staan twee mooie zithoeken met een gezellige sfeerhaard en er is een ruim eet- gedeelte. Voor jong en oud zijn er diverse spelen aanwezig, o.a. darts, sjoelen, tafeltennis tafel, voetbalspel, diverse bordspelen en natuurlijk puzzels en knuffels voor de kleintjes. De keuken is compleet ingericht om lekker te kokkerellen. Naast een 6 pits fornuis met oven beschikt u over een magnetron, grote 2 deurs koeling, vriezer en natuurlijk een snelle vaatwasser.

Onze activiteiten bestaan uit het verhuren van de accommodatie ( op basis van zelfverzorging ) tot en met een geheel verzorgd verblijf en alles daartussen.

Gezien onze jarenlange horeca ervaring nemen wij graag de zorgen uit handen van b.v. uw ontbijt, lunch, diner of barbecue. Dit moet wel vooraf besproken zijn. Kijk voor meer informatie op de pagina “lekker eten” of neem telefonisch contact met ons op.

Groepsaccommodatie Oldendieverhof beschikt over een zeer comfortabele slaapkamers.

Deze bevindt zicht deels op de begane grond en deels op de sfeervolle verdieping. Begane grond: 2 gezellige, ruime kamers voor 2-4 personen beide met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Verdieping: 4 gezellige, ruime kamers voor 2-4 personen en hebben allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Twee van de vier kamers op de verdieping hebben twee gewone bedden en een stapelbed, de andere twee vier gewone bedden.

Bed & Breakfast…

Groepsaccommodatie Oldendieverhof is ook hét adres als u op zoek bent naar een gemoedelijk en gastvrij verblijf. Wij hebben alleen ruimte voor B & B gasten als wij geen grote families hebben geboekt en reserveren geen maanden vooruit. Daarom vragen wij u vriendelijk telefonisch te reserveren.

Voor onze bed & breakfast gasten hebben wij royale  slaapkamers met eigen badkamer. Het is mogelijk om eventueel met meer als twee personen op een kamer te slapen. U kunt gebruik maken van onze gezellige woonkamer en de terrassen rond de boerderij. S’ morgens word u verwend met een heerlijk uitgebreid ontbijt in de woonkamer of lekker buiten op ons zonnige terras.